Posted by on 15 juni 2017

Kom meer te weten over hoe we uw appartement duurzaam en slim verwarmen!

warmte@zuid – infomoment warmtenet | zaterdag 15 juli 10 uur in ‘t Pakhuis

Beste buurtbewoner

Een aantal onder u woont ondertussen al even op Nieuw Zuid. U weet dat uw appartement is aangesloten op het warmtenet.  Maar misschien heeft u vragen over de werking van warmtenet, over de aansluiting in uw appartement, over de warmtemeter die uw verbruik meet, …

We vertellen er u graag alles over tijdens het infomoment

Op zaterdag 15 juli 2017 om 10 uur verzamelen we in het Pakhuis op de Vlaamse Kaai 76. De medewerkers van Infrax geven u tekst en uitleg bij de werking van het warmtenet. En ze nemen u mee voor een wandeling op Nieuw Zuid om een technisch lokaal en het nieuwe warmtepaviljoen te bekijken.
Bij een drankje kunt u daarna de warmteagent vragen stellen.
Zo bent u helemaal mee.

*UPDATE* Dit infomoment is afgelopen. Voor meer informatie over het warmtenet kun je altijd terecht op http://www.warmteatzuid.be.

Tot binnenkort
SamenZuid & warmte@zuid