Posted by on 22 mei 2017

Tijdens de SamenZuid Spullenweek geven we de bewoners graag de kans om bij de start van de lente een aantal zaken weg te doen. Iedereen die iets binnenbrengt krijgt een gratis drankje en taartje!

Inzameling  kleine elektrische toestellen (22, 23 & 24 mei)

 

 

 

Welke elektrische toestellen worden ingezameld?
Afgedankte elektrische en elektronische apparaten (radio, strijkijzer, televisie, oven, GSM, computer, laptop, MP3-speler, …). We kunnen geen grote witgoed
toestellen aannemen!

Kledinginzameling (22, 23 & 24 mei)

Wat kan je schenken tijdens de kledingophaling?
kleding, schoenen, accessoires (riemen, sjaals, mutsen, wanten, handschoenen, sokken…) en huishoudtextiel (lakens, handdoeken, overtrekken, hoezen…)

Klein Gevaarlijk afval (KGA) ophaling (24 mei)

Wat kan je brengen bij de Klein Gevaarlijk afval
(KGA) ophaling ?

Spaarlampen, TL-lampen, resten van verf, inkt, lijm of hars, frituurolie en -vet, motorolie, oplosmiddelen (white spirit, antivries …), batterijen, rx-foto’s, (fluo)stiften, balpennen …

Inzameling oude meubels voor tweede leven in de  educatieve ruimte voor de buurt (24 mei)

Inzameling oude meubels voor tweede leven in de  educatieve ruimte voor de buurt!
Begin volgend jaar is de  educatieve ruimte voor de buurt klaar voor gebruik.  Als duurzame wijk willen we graag van jouw oude meubels  nieuwe meubels maken voor deze ruimte. Breng jouw oude, maar nog bruikbare meubels naar het recyclage-plein op woensdag 24 mei om 15.30 uur.

Waar?

De inzamelingen gebeuren op het plein in de Jos Smolderenstraat.

Wanneer?

Steeds van 14 tot 18 uur.

*UPDATE* De spullenweek is afgelopen. Heb je nog spullen en wil je die graag kwijt? Dan zijn er verschillende mogelijkheden die op de website van Stad Antwerpen mooi op een rijtje staan.

Posted in: Evenement