Posted by on 11 mei 2017

Inmiddels zijn de meesten onder ons een tijdje geleden verhuisd en is er stilaan tijd om over te gaan tot de orde van de dag.

Ondergetekenden hebben het idee opgevat om wekelijks samen met buurtbewoners de fietskleding aan te trekken en te gaan fietsen met een racefiets. Zo leren de buurtbewoners elkaar beter kennen. Op termijn kan dit gebeuren eventueel evolueren in het oprichten van een fietsclub Nieuw Zuid.

Wij dachten aan een wekelijks ritje van 50 à 60 km op zondagmorgen. Om het voor iedereen haalbaar te houden, en de instap zo laag mogelijk te houden, dachten wij aan een richtsnelheid van 25 à 28 km per uur, maar laat je vooral niet afschrikken.

Praktisch
Wanneer:              Iedere zondag voormiddag 09:00 (eerste keer was 7 mei)
Waar:                    Kruispunt Jos Smolderenstraat en Léon Stynenstraat

Mocht je nog vragen hebben aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Tot dan?